torsdag 14 januari 2010

Wounderful Feeling


Vá glad & nöjd för vet du vá?

Jag har en sådan skön feeling än och jag är så tacksam för det. Jag vet att det är många "därute" som tycker denna tid på året är piss och man mår dåligt, allt är tråkigt och man går bara och längtar efter sommar, ljuset och glädjen igen. Men jag lovar.. den kommer!

Men eftersom jag är full av glädje nu, kanske kan jag smitta er lite med min lycka? Och vet ni vad den är gratis.. men det gäller att finna den och den finns där!

Jag är tacksam för att jag är jag. Jag är lycklig över att ha en fin familj. En underbar dotter och världens bästa man som ställer upp i vått och torrt. Jag bor i ett hus, äger tre hundar, en häst!!, jag har jobb och ett företag som jag driver själv. Jag har hälsan i behåll och jag mår bra. Jag har också vänner som jag kan lita på och som ser mig för den jag är.

Det finns många små saker som man kan glädja sig åt, det gäller bara att plocka fram dem! Gör det, man blir genast lite gladare!

Hoppas att jag smittat er lite i alla fall! Kram från en glad Jane:-)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Japp,, mej lyckades du smitta iaf.
Sen efter att pratat med dig på telefon så blev dagen mycket bättre. TACK.
Jag och Filip har suttit och myst i soffan och pratat "borläng minnen",,,,,

Kram Malin

Jane Hagström sa...

Hej Malin!

Så skönt att jag kunde ge dig lite extra lycka:-))

Kram!

MammaMia sa...

Japp din positivitet smittar!!!
Lev livet å va glaaaaa :0)
See på mig , kronisk magtarm sjukdom men inte fan ger man upp för de...vissa dar är man ju less men så är de ju . Annars brukar jag alltid tänka att det finns dom som har det värre!! Massa kramar till dig <3

Anonym sa...

Ett sådant värmande inlägg. vad jag blir glad för din skull att du är så nöjd med tillvaron. jag blir alldeles varm i hjärtegropen. Det är inte många kvinnor med barn o familj i din ålder som skriver som du gör. Skickar ytterligare en massa positiv energi, om du nu behöver nån. :D // kram Kram från AM /radiopraterskan

Ingrid sa...

Jag tycker för det mesta att du smittar av dig med ditt glada sätt att tänka =)