måndag 4 januari 2010

Vargen

Åh, jag blir så trött på allt tjafsande kring premiärjakten på varg som hade premiär i lördags och dessutom stoppad efter 4 timmar då kvoten blev uppfylld.


Sitter och läser tidningen (BT) på alla läsares åsikter som de har skickat in... jag bara skakar på huvudet. Tänker inte säga eller uttrycka mig här för det upprör alldeles för mycket. Men läs gärna och förundras hur människor tänker...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Min åsikt är den att hade det funnits "för lite" varg hade ju inte 23 av 27 vargar skjutits första dagen,,,,, Jag tror helt klart att en urgallring gör gott.

Låter vi dom bli för många kommer det bli ont om mat och vargarna blir järvare och ger sig på tamdjur och tillslut även barn.

Så är det ju med alla vilda djur,, Måste skjutas av annars blir det ju massa bilolyckor, agressiva älgar som anfaller, Vildsvin som bökar upp trädgårdar, mm.

,, kram Malin.

Ingrid sa...

Jag håller med om att det inte är någon ide att ge sig in i vilda diskussioner, då det är ett mycket infekterat ämne..
läser om det överallt, så jag har valt att inte skriva något i min blogg om det..

Skrev en blogg för ett år sedan ungefär om barnmisshandel, och då fick jag en galen 40-talist efter mig som menade att jag kränkt alla 40 talister då jag citerade Aftonbladet angående hur det "pratades" på den tiden...
Det blev bara en stor fet SUCK!!
Männsikor!!!

Nåväl, inget att sitta här o reta upp mig på igen =)

kram på dig, Jane!

Ps! ... har din kusin Elin någon blogg?