lördag 30 januari 2010

Uppladdning!

Inför Robinson final!

Och vad passar bättre än en stor tallrik pasta!!??? Blev så himla sugen på pasta när min goda vän Marica talade om att de skulle äta pasta till kvällen.... Så lätt att laga och så gott:-))

Tog vad jag hade hemma. Lite kassler, lite grädde, lite creme fraiche och smaksatt mjukost med vitlök och örter.. mums.

Så nu är jag och Meja laddade inför Robinson final. Vet inte vem jag håller på, kanske han som spelat hockey i NHL.. kommer inte ihåg vad han heter..Skönt i alla fall att slänga sig i soffan en stund.

Hundarna de njuter och är nöjda. Vi spenderade nämligen vår eftermiddag hos min vän Marica och hennes hundar. Jag efterlyste ju fika i morse på bloggen och de nappade! Några koppar kaffe blev det och lite gottis till det! Tack mina vänner och tack Saga för att du skickade sms:et =)

Nä, nu måste hundarna ut och slå en drill innan tv´n börjar! Ha en gó tv kväll!

Jag, Meja & Godisprinsen:))Ps, fick ett skojjigt mms av Jocke... han och Jessica Andersson, verkar som om
det inte går nöd på dem iaf... Ds..

2 kommentarer:

iggepop sa...

Du kan du... :) Kram

Anonym sa...

Å nu blev Jonas sotis,,, Han är ett stort fan av Jessika,- snygg e hon ju med. Hoppas Jocke haft en trevlig kväll !!
Kram på er alla , Malin