fredag 8 januari 2010

Tv kväll


Äntligen får jag slå ikull mig i soffan. Har varit jättetrött i kroppen på eftermiddagen och bara gått och längtat efter att få vila. Vi kikar på Let's Dance jag och Jocke i vår ensamhet. Meja sover hos sin kusin eftersom jag egentligen Skulle ha varit borta och kikat på häst i morgon. Tyvärr blev det inget så vi får åka en annan gång. Men jag är inte så ledsen för det eftersom jag har en till 'hästresa' inbokad med andra vänner på söndag till Örebro. Jag hoppas att även Jocke kan följa med mig för just nu ligger han utslagen och mår skit. Antagligen någon flunsa på G. Lite synd om mig... För när en karl blir sjuk.........:-) kram från Jane i soffan

2 kommentarer:

Ingrid sa...

... då är en karl sjuk ;-)
Kram

Jane Hagström sa...

Jajjemen! Huvudet på spiken Ingrid!!! ha ha