måndag 11 januari 2010

Trytande energi

Känner mig helt slut...

Både mentalt och i kroppen. Kan fan tro att jag är på väg att bli gammal. Har någon tips på något mirakelmedel tar jag tacksamt emot det:-))) Men, inte är man väl gammal strax efter 30 heller... eller vart går gränsen?

Har inte sovit speciellt bra inatt heller... kanske var det "Rósan" som satte sina spår från gårdagen då jag mötte henne för första gången?? Kan säga att jag inte kunde släppa tanken på henne.... Sov några timmar, vaknade... gick på toa.... sov en stund.... låg och funderade och gick på toa igen.. Ja, så var min natt i korthet. Hoppas på en bättre natt inatt.


Angående hästen så har jag nog redan bestämt mig. Varför vänta om det känns rätt?? Spelar ju ingen roll om jag slår till nu eller om ett år. Så mycket visare kommer jag inte bli att jag har ännu mer kunskap att kunna se om en häst är lämpad för mig eller inte. Kan inte tänka mig det i alla fall.

Jag har folk runt om kring mig som jag kan lita på och i det här fallet måste jag göra det. De har mångårig erfarenhet kring Islandshästen och om vad man skall titta på osv.. helt lätt är det inte. Klart att jag vet att det aldrig finns några garantier för något, speciellt när man köper en liten bäbis som inte har slagit ut än:-))) Men en liten chansning måste man ta och jag är beredd att ta den.


Jag har med årens lopp gått på nitar... man satsar stort men faller hårt. Men med åren blir man härdad och nu är jag beredd igen....

Man lever bara en gång!

1 kommentar:

Bonde-Susanne sa...

Natti natti, så söt hon är, men som sagt, det finns bara en Rosán och hon bor hos mig :-) Håll ställningarna!! // Kram