söndag 10 januari 2010

Sött som socker...

Ja, vad säger man?

Klart att man blir kär när man ser dem. Massor av fina hästar i olika färger & storlekar. Jag visste ju redan innnan jag åkte ned vilken utav hästarna som fångat mitt intresse och jag kan säga att jag inte blev besviken direkt.

Hon heter Rós och är ett svart /vitt skäck sto som är född i september, så det är bara en bäbis än. Men sååå söt:-) Hon visar i dagsläget alla gångarter och rör sig fint, det man nu kan se när de är så små. Får nu ta mig en funderare hur jag skall göra. Hm.... undrar om man kan sova inatt?

Har inte så mycket mer att säga just nu för jag är supertrött.. och jag måste sova på denna dag så jag kan tänka ordentligt innan jag bestämmer mig:-) Bjuder dock på lite fina bilder! Rós är såklart den lilla svart/vita:-))


2 kommentarer:

Anonym sa...

Å,, hon är ju underbar,,, Förstår att du föll som en fura,,

Försök nu att sova så gott !!

Kram Malin.

Ingrid sa...

Förtrollande vackra bilder!!!!

Kram på Dig!