söndag 31 januari 2010

Söndagspromenad...


i det fina vintervädret.

Meja, jag och hundarna tog en promenad för en stund sedan. Hon skulle promt ha med sig sin hink och spade "Men Meja, varför skall du ha den när vi skall gå med hundarna? Frågade jag...

"Jo, du förstår mamma, jag skall plocka harskitar!!" Svarade hon mig...

Man bara ler, tänk vad ungar kan ha för ideér ibland. Jag log för mig själv och frågade henne "Jaha, vad skall du med de till då? Meja svarade direkt, hon visste precis! "Visa pappa när han kommer hem såklart"...

Så hinken fick följa med....


Meja har alltid varit intresserad av djur och hade hon fått bestämma så skulle vi haft alla de sorters djur hemma!...Faktiskt inget konstigt med det... jag vet vem hon brås på... mig! Man kan ju undra vad hon kommer ha för yrke när hon blir stor?


Darling & Píka....

1 kommentar:

Ingrid sa...

Åh vilket härligt ärligt svar... Såklart, visa pappa! =)

TACK för blomtipset där =)
Kramar i mängder!