söndag 31 januari 2010

Söndagsmys

Elden är tänd i kaminen och Píka njuter på filten framför:-))

Píka är som sin mor upp i dagen, hon gillar värme. Och så fort elden i kaminen är tänd så kommer hon och lägger sig. Aska har inte kommit än men om jag gissar så står det inte på. Vi har fortfarande ganska så kallt här hemma, dock några grader varmare än igår. -17 visar tempen...

Skall göra mig en varm kopp choklad nu och läsa gårdagens morgontidning innan jag börjar med lite bestyr som skall göras. Idag skall jag plocka ned alla Geishas (min första gordonsetter) rosetter som sitter på väggen på övervåningen.. vet att jag kommer få en klump i halsen. Vi har gått igenom så mycket tillsammans hon och jag och när man börjar plocka i hennes saker så kommer minnena i repris.

Vi skall renovera på övervåningen så det är ett måste att plocka ner allt, men Geisha skall få en hedersplats på mitt kommande trim!

En bra plats så hon kan hålla koll på allt, precis som hon gillade en gång i tiden:-))


Inga kommentarer: