söndag 24 januari 2010

Skrattkväll:))


Till Borlängerevyn - "Lösnummer"

Som sagt så skulle jag och Jocke på revykväll tillsammans med min mamma och henne
man. Det är en present från oss eftersom han fyllde år strax före jul. Och vad köper man till en man som har allt?? Jo, en upplevelse såklart!

Vi startade upp med tre rätters middag på Scandic. Till förrätt åt jag rostad toast med creme fraiche, rödlök och löjrom och till huvudrätt Scandics berömda Gjutjärnspanna och till efterrätt lite enkel vanlijglass med chokladsås. Jocke han slog till på en specialare med vit choklad och krusbärpanacotta...

Gjutjärnspanna: kött, potatisgratäng, sås,
grönsaker, champinjoner...

Jockes efterrätt.. en fröjd för ögat:-)

Min glass... kortet blev inte det bästa...


Revyn då?

Revyn var en höjdare, helt klart sevärd. Det var längesedan jag skrattade så tårarna sprutade!! Det som är roligt med revyn är att man kan relatera till allt som händer och sker runt i kring oss i vår region och i vår vardag. Jag förstår att de har varit tvugna att sätta upp fler kvällar för trycket på biljetter är så stort. Ni kan läsa recentionen om revyn här >>>>

Ett av de roligaste numren... Ling ling...

Så till nästa års revy skall jag defenitivt skaffa biljetter, det är ett måste:-))

Bilderna är hämtade från www.dt.se/noje

Inga kommentarer: