onsdag 13 januari 2010

Planering

Nu skall det planeras & ritas!

Äntligen har jag fått reda på måtten på mitt kommande bygge. Min far (som är snickare) kom förbi och räknade på lite mått så vi vet hur stort det skall bli.

För er som inte vet har jag i planeringarna att bygga ett nytt litet hus där jag kan ha mitt trim för mina hundar. Även plats för en liten butik och bad blir det också såklart.

Känns superspännande:-) Och fatta! Nu är det upp till mig, jag får bestämma precis hur mitt trim skall se ut eftersom det är jag som har kunskapen! Så nu mina vänner, skall penna, block och linjal fram för här skall det ritas!

MEN, än kan jag inte ropa HEJ! Eftersom det skall lämnas in bygglov... känns lite oroligt, tänk om det skiter sig? Vad gör jag då??

Men det gäller att tänka positivt och det skall jag göra! Jag är fortfarande ute och flyger på mina rosa moln och det känns som om ingen kan göra mig nedstämd idag!

Nu måste jag kissa hundar och fara till affären innan jag skall hämta lilltjejen på dagis!

Ha det gott!

4 kommentarer:

MammaMia sa...

Är såå himla glad för din skull Jane !!! Guuud va skoj :0)
Önskar dig allt gott och lycka till de kommer att bli kanon med både Hästen och ditt nya trim. Massor av kramar Mia

Bonde-Susanne sa...

Hej Min kära Ulla-Bella!! Äntligen fram´me på hotellet, vilken trip. Allt bara snurrar, så det här blir nog strålande imorgon :-) Jag har inet ljud på datorn, så jag vet inte om jag valde den engelska el spanska versionen på Dont cry.... Vill ha den med madonna från filmen :-) Hinner du, får du jätte gärna kolla. Nu ska jag leta fram bikinin och ta ett svalkande dopp. Behöver hitta hjärnan igen..... Stor kram

Ingrid sa...

Det kommer säkert att gå jättebra med bygglovet!!! =)
Ska bli kul att komma o kika på det när detska invigas =)
Ska bara skaffa en vovve tills dess =) hehe...
DET blir svårare ;-)

Kram på dig!

Jane Hagström sa...

Mia! Tack så mycket!!

Susanne! Åh, så skoj att höra att ni kommit fram, förstår att allt snurrar:o) Det är OK med madonna i alla fall! Kram på dig!

Ingrid! Klart att du skall komma på min invigning! Håll tummarna att det går igenom.. bygglovet alltså:-) Kram