fredag 29 januari 2010

På väg till...

himmelriket!

Ur en Gordonsetters perspektiv...

Redan när vi skulle gå och lägga oss igår kvälls började matte tjata om det magiska ordet "Lasse"... "skogen"... VA? skall vi till Lasse nu, tänkte jag för mig själv "yippeeeee!!!!!... kände adrenalinet började koka och jag började fantisera...men icke sa nicke.. vi skulle ju bara gå och lägga oss. Hur kan hon vara så taskig och säga så NU?.... Ja, ibland förstår jag inte de där tvåbeningarna....

Men än en gång blev det morgon och jag och mina tjejer märkte ganska tidigt att det var en morgon som skulle bli annorlunda.... matte dukade fram frukost på en gång!!! Och jag som måste komma igång innan jag sätter i mig min frukost... pust... men jag var tvungen att äta lite... smög fram till min skål för att kika vad som fanns i och när jag tittade närmre så fanns där lite extra gottis... lite rester från gårdagen. Så ja, min frukost gick ned fast det var lite tidigt....

Sedan började matte plocka ihop selar, och draglinor!! VA? NU?, tänkte jag och småtjejerna förundrat.. skall inte den lilla tvåbenta tjejen åka först?? Nej, det verkar inte så.. matte ropade "kom nu vovvarna, nu åker vi till Lasse!!!"

Wooooowwoooo, shit vi skall få följa nu!!!
och vi skall till Lasse!!! hurra!!! VOV VOV! Jag visste inte hur fort jag skulle kunna skynda mig ut.. jag var i alla fall först ut i bilen! Repeterade en ramsa för mig själv.. "vi skall till Lasse, vi skall till Lasse, vi skall till Lasse.. vår GUD!

När vi sedan satt i bilen fick vi följa med till något som hette dagis? ....den lilla tjejen skulle tydligen av först. Vi väntade gott i bilen tills matte kom... Vi åkte en bit och sedan månito, kände jag igen skogsvägen!!!!! Vi var på väg!!!Efter en liten stund fick jag se den röda stugan där vår GUD bor... snart är vi där.. nu är det nära... och ja, där står han!!! Tvåbeningen Lasse, vår GUD som skall ta oss ut på en flera timmars skidtur i skogarna! Om ni visste vad vi älskar honom... adrenalinet börjar bubbla igen och jag kan inte hålla mig längre och brister ut i värdens VRÅÅÅÅL!!!

Matte hon kramade om oss och önskade en trevlig dag... och självklart skall vi ha det!!
Så medans ni tvåbeningar jobbar och står i, njuter vi av naturen och lugnet i skogen:-)) Vov vov, ha en skön fredag!

/Gordonsetter Aska Ps, bilderna är på småtjejerna... jag själv sträckte ut i baksätet:-))

3 kommentarer:

AM sa...

Underbart. Vilken tur du har som har en alldeles egen Gud.... jag får dela min med många. Ha ha ha Hälsa matte o ge henne en puss på kind. // Kram o puss Vovv Vovv

Jane Hagström sa...

HEj AM, javisst har vi tur!! Han är väldens bästa:)) Ibland tar han oss också på biltur till grillen. Då brukar det bli en korv eller två:-))

Voff, voff! Aska Ps, Matte tackar för puss:-)

Eva sa...

Vilken härlig dag att vara hund!!!!
ha en mysig helg// Eva