torsdag 21 januari 2010

Ny dator


Har varit och kikat ut min nya dator! Även fast den har kidnappat mina dagar så måste jag ha en ny. Skall faktiskt bli riktigt skoj och väldigt skönt att slippa släpa med sig datorn till jobbet varje dag som jag gör nu. Jocke kommer nog också tycka att det är skönt när jag kan lämna datorn hemma när jag åker...får jämt säga till honom att 'nu måste jag ha den' inte så skoj när man kikar på något intressant. Jag hade blivit galen om jag jämt skulle bli avbruten. Hoppas jag kan få den i början på nästa vecka! Obs! Nu är klockan 14 och jag måste jobba lite.....Jane

2 kommentarer:

AM sa...

Ja det skulle jag med behöva, min gamla ångmaskin drar snart sin sista suck!!! // Kram o natti

Jane Hagström sa...

Ja, och min som jag har nu har också börjat bli gammal. Den surrar och låter illa..

Skaffa en ny innan din drar sin sista suck! Inte skoj annars:-))