torsdag 21 januari 2010

Ny dag

Godmogon mina vänner och er som jag inte känner!

En ny dag har tagit sin början och jag skall göra iordning mig för jobbet. Känner mig fortfarande lite krasslig i förkylningen så kunde jag få vara hemma idag hade jag inte tvekat kan jag säga:-)

Har i alla fall fått meddelande från Kristina som är uppfödare till min lilla Rós och hon hälsade att lillknoppen mår jättebra, hon är superfin och är en riktig pärla:-)) Hon skrev också att hästarna hade lekt jättemycket och hade superskoj i hagen! Åh, vad jag är förväntansfull! Vill åka dit NU! (Bilden på Rós är hämtad från Kristinas hemsida

Men jag får ge mig till tåls lite till.....
kikar på bilder sålänge...


Skickar också en tanke & ett stort Grattis till Helene som har fått valpar inatt! Hela 11 tikar blev det, säger bara WOW vilken kull!! Helt otroligt att det bara kan bli ett och samma kön i en sådan stor kull. Nu skall det bli skoj att se bilder snart.... Bjuder på en bild från mina sötnosar som föddes i somras:-)

Visst är de söta?


Önskar er alla en superbra dag!

1 kommentar:

Ingrid sa...

OJ, ja de må jag säga... 11 tikar =) Helt fantastiskt!!!