torsdag 28 januari 2010

Mycket arbete

men nu ser vi ett slut...

Har hjälpt min vän Susanne och fixa en ny blogg på portalen SPOTLIFE. Vi har haft många minuter i telefon tillsammans, många sms och mycket mailkontakt tillsammans och även med hennes medhjälpare på Spotlife. Men efter en hel del jobb igår så kunde Susanne ta sitt pick och pack och flytta till sin nya blogg http://bondesusanne.se
Känns nog superskönt för sista tiden har det blivit bloggande på två sidor! Jag önskar henne all lycka med sin nya blogg!


Själv är jag ganska så trött idag. Det blev än en gång lite för sent innan jag lyckades och pallra mig till sängen.. hm, som vanligt. Men det var så skönt att slå sig till ro i soffan och kika på lite tv. För de sista veckorna har jag nästan inte tittat på dumburken över huvud taget. Man vill ju liksom hinna njuta också, av lite ensamhet och då blir det lätt att man sitter lite för länge...

Nej, nu måste jag skjutsa Meja till dagis!

Ha en skön dag!

2 kommentarer:

AM sa...

Hallå hjärtat. Du har gjort ett himla bra jobb med Susannes blogg, det blev jättefint där inne. Nu ska vi snart dricka skumpa har hon lovat. Ska bli trevligt ;-P
Ha det bäst idag o akta dig ute på vägarna //Kramar om

Jane Hagström sa...

Hej AM!

Tack för det! Skoj att kunna hjälpa till. Klart vi måste dricka skumpa, när??
Jag lovar... är försiktig i trafiken! KRAM