fredag 22 januari 2010

Musen skall in på installation!

Har länge försökt att installera min mus men inte lyckats... !!??

Den har legat i min skrivbordslåda i flera år.. jag har bara kikat på den och fnyst... "skitmus"... Har använt det andra sättet istället. men det tar ju lite tid.. men efter alla år så är jag flink på det med och har nästan glömt hur man använder ja, just det -en MUS?!Äh, nu tycker ni jag svamlar eller så tänker ni på någon lite snuskigare nu.....*fniss*.... men jag menar ju inte DEN musen utan en datormus!! Hi hi..känner för att liva upp stämningen lite...:-))

Skall skicka med den tillsammans med mina övriga program som min datakille skall hjälpa mig att installera i min nya dator så jag slipper krångla när jag skall börja använda den. Han är en klippa, skönt med bra service! Så när jag hämtar min nya laptop skall ALLT fungera... (hoppas jag)

Nä, nu är det slut talat om musar för jag skall gå ut på ett ärende nu när jag har lite lunch! Bäst att passa på:-))

Ha en underbar fredag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Huum!!! hur var det med den musen??? var det en datormus som krångla??? ha en skön helg.// Eva

Jane Hagström sa...

Hi hi, ja Eva du har såå rätt och tur var väl det!! Jane