torsdag 14 januari 2010

Mobilen


Har massor av bilder i min mobil som jag måste föra över till datorn. Och nu har jag ju sådan tur att min kära man har köpt en blåtand så inom kort kan jag kanske bjuda på lite äldre bilder...har även glömt bort vad som finns där i:-) här är i alla fall en rätt så gammal bild på min lilla tjej i varma vinterkläder. Känns även att det är läge för att rensa mobilen också, för man vet ju aldrig om den går sönder eller om man tappar den. Skulle inte vara så skoj.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så söt:) verkar att må väldigt bra! Jag blir glad av sådana foton.
kram till Er
//Ika Barnsjuksköterska

Jane Hagström sa...

Hej Ika!

Tack för det! Men gudarna skall veta att denna tjej kan få vem som helst att smälta... Inte alltid det är bra kan jag säga:-)))

Men jag kan förstå att du träffar många charmiga barn om du är sjuksköterska?

Har du ngn blogg??

Ha en gó kväll!