tisdag 19 januari 2010

Mäta & rita.

För nu måste bygglovet snart in!!

Mycket skall göras när man har tänkt att bygga. Ritningen skall bli klar och vara väl planerad in i minsta detalj. Bygglovet skall in, och det skall räknas slantar... man vill ju veta vad det skall kosta så man inte får hjärtat i halsgropen...


Min far kommer i morgon och då vill han se lite hur jag hade tänkt att göra. Det gäller att tänka till hur man vill ha det. Det är ju intelätt att komma sen när det är klart och säga "nämen, det här blev inte bra" ... då skulle min far bli galen!

Jag vet ju att det skall vara fräscht och praktiskt för både mig, hundar och kunder. Så i det stora hela vet jag precis hur det skall vara. Svårast är dock att veta var fönstren skall sitta för att det skall bli bäst ljus, alla lysknappar, eluttag, lampor, dörrar osv..

Fick dock lite hjälp av min mor idag. Hon har lite bra ideér faktiskt och det sitter ganska färskt hos henne eftersom de nyligen har byggt ett nytt hus.

Nåja, nu har jag inte tid att sitta här vid bloggen och datorn någe mer idag.. måste Rita, mäta och tänka, tänka, tänka....

Inga kommentarer: