torsdag 7 januari 2010

Lyxigt:-)

Att bli lite bortskämd en torsdagskväll!

Vi har för en stund sedan kommit hem från goá vänner som bjudit oss på kvällsmiddag en helt vanlig torsdagskväll. Så himla lyxigt att åka direkt från jobbet till dukat bord och bara få sätta sig.

Ja, nu är jag ju lite bortskämd hemma också för jag har en man som lagar mat till mig nästan varje kväll. Det blir ju så när han alltid är hemma innan mig i veckodagarna, förutom då han jobbar eftermiddag. Men känslan att få bli bjuden hem till någon annan, ja den är lyxig:-)

Vi blev serverade en jättegod kycklinggratäng med ris.. mmmmm gott i gott gott, och till efterrätt fick vi vaniljglass med chokladkross! Så himla smaskens, faktiskt en utav mina favvosmaker. Åt alltid den sorten när jag var yngre, då brukade jag köpa ett paket och dela det på mitten och så åt man med sked.

Man blir så glad med vänner man kan umgås med om så bara för en stund. Äta lite, tjattra och ventilera tiden som har gått sedan vi sågs senast. Att inte behöva vara på ett visst sätt för att man skall umgås, det spontana - Det gillar jag:-)

Tack Åsa och Micke för att ni finns!

Man skall vara rädd om sina vänner!!

Inga kommentarer: