tisdag 26 januari 2010

Lunchdate...


Snart är det lunchdate med en god vän!

Vi skall slå till på lite Thaimat:-)) Så himmelens gott. Ingen matlåda idag heller, men det struntar jag i. För inget går upp emot att tjattra med en god vän en timme:-)) Gissar att det blir en hel del hästprat, men inte mig emot..

Mitt bygglov!

Talade också med min far igår lite snabbt. Han hade varit ned på byggnadskontoret och visat upp alla papper på vårt tilltänkta bygge. Och vet ni vad?? Gubben han talade med hade inga invändningar så vitt han kunde se!! Det enda som behövdes var en fasadritning... och det har han fixat:-)) Så nu är det bara att väntabesked...dock kan det ta upp emot 4 veckor innan vi kan få ett svar så det blir till att bita på naglarna.. men weeee så himla spännande. Hoppas, hoppas:-))

Nej, nu måste jag fortsätta! Ha en bra dag och ta hand om varandra:-))
Inga kommentarer: