lördag 9 januari 2010

Klar!

Jessådärja! Nu har jag fixat klart bokföringen även fast det krånglade lite. Skall bara sättas i pärm så kan vi lägga 2009 åt handlingarna ...ett tag tills deklarationen skall göras:-))

Har också hunnit hämta meja hos kusinen, handlat, tvättat någon tvätt och nu skall jag äntligen ta mig en liten tur med hundarna. De är som tickande bomber.....

De behöver verkligen UT!!! Energin deras ligger på MAX så jag måste elimenera den lite så det går att umgås med dem:) :) Jocke är lite dålig och kylan har gjort så att vi inte kan vara ute som vi brukar, dessutom har jag ingen baklucka på bilen som fungerar så jag kan inte åka iväg med hundarna... vill inte ha dem i bilen eftersom den blir sååå blöt. Svårt att få den att torka när det är så kallt hela tiden.

Inte lätt när det är vårt:-)

Nej, nu väntar de..... //Jane

Inga kommentarer: