tisdag 19 januari 2010

Kidnappad!

Det blir sena kvällar vill jag lova....

Datorn tar så mycket tid, men baske mig vad underhållande den är. Visst, jag gillar att skriva på bloggen och uppdatera den med lite bilder och annat som händer runt i kring mitt liv. Jag vet att det uppskattas och jag tänker fortsätta. Jag gillar också "säga hej" till mina vänner på Ex. Fb men attans vad sena kvällar det kan bli... Jag gör det för att det är skoj och för att jag vill..

Ibland kan man ha spenderat flera timmar framför datorn, man slår igen den för att göra något vettigt eller att man far bort... men så fort man kommer hem öppnar man den!! Man måste ju kolla om man fått något på mailen eller så.. känner ni igen er?
Man har nästan glömt hur ett liv var innan man fick dator.. lika så med dessa nummerpresentatörer som folk inte kan vara utan.. man måste bara veta vem som har ringt. Men vet ni, vi har ingen!! Det var så jobbigt att hela tiden se vilka samtal man har missat.. och så måste man ringa upp dessa människor. Människorna tar också förgivet att man skall ringa upp. Nej, skall någon ringa till oss och inte vi är hemma får de ringa igen. Och att fimpa denna grej var nog bland det bästa vi har gjort... vi slutade tävla in genom dörren:-) hi hi..


Men åter till dator.. visst den tar tid och det är oftast skoj men när det sedan kommer en massa mail hela tiden, saker som jag "måste" göra vilket jag känner tar sådan tid.. ibland undrar jag om datorn har "kidnappat mitt liv" Istället för att umgås med min underbara dotter måste jag sitta vid datorn och jobba. Det känns inte så underhållande kan jag lova. Även på jobbet är min dator med mig, min ständiga följeslagare:-))

Är nog inte ensam om att känna så här, datorn finn i var mans hem nuförtiden och är nog den pryl som används ofta och mycket.. men en pryl som jag inte vill vara utan!
Vilken pryl kan ni inte vara utan??

Kram på er och ha en bra "datordag" hihi

5 kommentarer:

Browneyedgirl sa...

Hejsan =)
Noll gradigt här idag men snön envisas med att komma ner *skrattar* Kramen till dig
Och visst är det så att man känner sig smått naken om man inte har dator =) Jisses egentligen!

Dernole sa...

Naken är bara förnamnet...vilken ångest att inte komma åt sin dator. Den har blivit viktigare än telefon, handväska och läppstift :D
Ha en bäst dag
Kramen

Anonym sa...

Min man "hotar" med att gömma datorn,, En hel dag,,,
Du vet ju vilken abstinens jag hade på semestern, tur jag fick låna din och kolla av läget....

Nu skall vi ju snart till Idre och det blir ju nästan en vecka utan datorn, jobbigt..
Så visst har det blivit en viktig del i mitt liv...

Kram, så ses vi snart !! Malin

Sara sa...

MITT I PRICK... HÄR HAR VI TRE LAPTOP OCH EN STATIONÄR DATOR ..
HUR KLARADE MAN SIG FÖRR..
JAG LÄSER NYHETER, BLOGGAR, BETALAR RÄKNINGAR LETAR PÅ ENIRO/GOOGLAR.
LETAR RECEPT, JA ALLT !

KRAM *S*

Jane Hagström sa...

Ja, naken är bara förnamnet om man inte har en dator!!! Min mardröm är att den kolappsar.. ghaa, vilken hemsk tanke.

Kram på er ALLA!