söndag 10 januari 2010

Kär!


Nu är jag på väg hem igen efter att ha kikat på en massa fina islänningar. Har fastnat för en liten tjej som heter Ros och är en svart och vit skäck. Skall nu hem och fundera lite.... Kommer bilder sen! Gnägg från mig i bilen.

1 kommentar:

Ingrid sa...

Va härligt!!! =) SPännande att se fler bilder på Ros!
Startnummer till Vasaloppet kommer när jag köpt biljetten, är lite sent ute i år, men det finns alltid att få tag på!

..har man riktigt med is i magen åker man upp på startmorgonen och köper en för bara några hundra.. men såååå kall kan inte jag vara.. Jag ska investera i en i slutet på den här månaden, har jag tänkt..

Men det kommer ett start nummer i bloggen sen, det är många som vill följa =)
Och jag har ju sagt att jag ska ha en bättre tid än förra året !!! ;-)

Antar att Jocke läser dina kommentarer också!... vet inte vart jag annars ska skriva dem !

Men nu ska jag försöka slappna av lite, Ha det så bra,Jane med familj!! =)
Kram Ingrid