söndag 3 januari 2010

Jobbig natt...

Vrida, vända, och försöka sova...

Jag hatar när jag inte kan sova ordentligt. Har varit vaken flera gånger inatt, har besökt toaletten flera gånger eftersom jag öste i mig vatten igår kvälls för jag har druckit så dåligt de senaste dagarna och då kommer huvudvärken som ett brev på posten. Glömmer lätt bort att dricka när jag är ledig, lättare när man är på jobbet. Vatten är livets dryck, vet ni!

Dessutom ligger Meja bredvid mig i sängen och puttar på min rygg... närmre och närmre sängkanten, tror bestämt att jag har 50cm att ligga på! Och däremellan måste jag putta på min kära make som råkat hamna på ryggen och som då drar timmerstockar så man blir toooookig!Nä, denna natt var inte skojjig.. och nu är jag trött!

2 kommentarer:

Sara sa...

VERKAR SOM VI HAFT SAMMA NATT DU OCH JAG.. FY SJUTTON FÖR SÅNA . NU ÄR JAG SÅ TRÖÖÖTT . JÄKLA FULLMÅNE

Ingrid sa...

TACK för en helt underbar kommentar i min blogg!!
Jag gillar din blogg med ska du veta, ditt sätt att skriva och uttrycka dig på..Jättebra!!

Är så Glad att vi fann varandras bloggar! =)

Vet hur det känns när sömnen sviker och man går som ett vakum hela dagen...usch,
hoppas du piggnar på under dagen eller åtminstone får sova inatt =)

Kram i Hej!!