fredag 29 januari 2010

hem från...


himmelriket!

Hemma igen efter en fantastiskt skön skogstur med "Guden".. vi var ute lääänge och jag tror mig höra att han talade med husse i telefon och nämnde något med att "ja, vi tog den långa turen".

Så nu är jag trött, nöjd och HUNGRIG!!! Hoppas, hoppas att man kan få något fredagsgottis i skålen ikväll... om inte så får jag slå till med mina bruna söta Gordonsetterögon... för då brukar matte smälta.... brukar bli så bra så.


Hoppas att ni alla mina hundvänner har haft en bra "hunddag"

Voff vooofff //Aska

2 kommentarer:

Browneyedgirl sa...

Ja när man har hundar kommer man verkligen ut i ur och skur =)
Idag blir en mysig lördag hemma med familjen. Ha det bäst!
Kramen

Jane Hagström sa...

Hej! Ja, så är det. Inget soffliggande gäller i all fall:-) Idag har vi dock lite kallt temperaturen står på -20, så vi hittar nog på något inne idag. Om vi skall ut blir det kanske en liten kortvända. Att ha mys med familjen, ja det är bäst!
Önskar dig också en skän helg!