lördag 16 januari 2010

Handlat!


Hittade ett gäng strumpbyxor och tights och två tröjor på H&M till Meja. Har hittat mina favorit plagg till henne som jag vet är bra. För ibland när man köper tighs eller strumpbxor så håller de bara en eller två tvättar och sedan är de helt uttänjda och det kallar jag inte kvalité. Men nu är vi på väg till goda vänner på lite fika. Är så himla kaffesugen så det skall bli trevligt:- Kanske det bjuds på något gott till? Är lite gottis sugen oxå, hi hi...Det är ju ändå lördag!:) kram från mig i bilen.

1 kommentar:

Ingrid sa...

Fina strumpbyxor,, och dem är ju så bra!!!
Jag själv använder mer strumpbyxor nu än vad jag gjorde när jag var liten... så skönt, varmt och snyggt!

Hoppas att förkylningen släppt och att du/ni mår lite bättre!
Nu ska det lördagsmysas lite och koppla bort världen en sväng!!
Stor Kram Ingrid