tisdag 5 januari 2010

Hälsning

i går kväll....

Man kan skicka in sina önskelåtar och hälsningarradio dalarna om man vill, och igår kvälls vid 17:00 tiden fick jag och mina arbetskamrater en hälsning från min kära man och min underbara Meja! Ja, ni om ni visste vad han gillar att tala med radio! Han kanske skulle ha blivit radiopratare istället för SSAB arbetare???

Nåväl, den fina hälsningen löd så här på ett ungefär:

"Tjenare! Jag skulle vilja att ni piggar upp min fru Jane Hagtröm som bara sitter och gäspar! Inte bra att vara ledig så länge.. Spela Petter .... för henne & hennes arbetskamrater på Skönhetshuset"Ni undrar säkert vad han menar med att "bara sitta och gäspa"?

Det var faktiskt så att jag var sååå himla trött igår morse när jag satt och väntade på att min mor skulle hämta mig på morgonen och då gäspade jag ett antal gånger när jag satt vid köksbordet... värre än så var det inte:-)

Hoppas ni alla får en bra dag -Och vem vet, det kanske är just du som får en önskan spelad till dig genom radio??

Inga kommentarer: