lördag 16 januari 2010

Godmorgon!

På er kära vänner!

Idag är det lördag och jag är ledig, känns superskönt. Tycker veckorna går lite sakta.. och helgerna bara rusar förbi. Men jag skall försöka njuta av att det är just lördag! Att veckorna går sakta beror nog på att man går och längtar efter saker och ting:-))

Vaknade i morse och kände mig dunderförkyld och så kände jag av halsen! Åh, nej! Vill verkligen inte bli förkyld... hoppas det känns bättre under dagen.

Shopping idag!

Jag och Meja skall fara ner till köpcentrat (Kupolen) och inhandla strumbyxor/tights till henne. Hon är en tjej som totalvägrar att ha byxor på sig. Det finns dock några som funkar, men det får INTE vara några hårda sömmar som skaver för då rycker de direkt.

Men när hon använder strumbyxor/tights varje dag så håller de ju inte så länge... det blir potatisar direkt (alltså hål i strumpan, och vi kallar det potatisar:-) eller så blir de slappa och uttänjda relativt fort. Skulle vara roligt att räkna ihop hur många par jag köpt på ett år, det skulle bli några det vill jag lova! Men huvudsaken är att ungen är nöjd för då är jag det också.

Dessutom är det ju ganska bekvämt med dessa plagg, bara till att dra på overall eller täckbyxor utan att krångla med att det blir knöligt. Så visst kan jag förstå min lilla tjej att hon gillar bekväma kläder... Kan ju faktiskt säga att jag är ju också en älskare av långfillingar och underställ.... finns det något skönare???

Nej, mina vänner. Nu har jag inte tid att dilla strumpbyxor och långfillingar med er någe mer för hundarna väntar på mat, skall ut och vi skall göra oss iordning...

Men förresten!!!

Har hört rykten att det skall finnas ett "levande" ICA KORT på Kvantum idag!!

Måste nog ta ett besök dit och se hur det ser ut:-))

hi hihi

3 kommentarer:

Sara sa...

LEVANDE ICAKORT ,,, MÅSTE VARA JOCKES EXTRAKNÄCK INFÖR HÄSTKÖPET HIHI

Ingrid sa...

hihi... mmmm finns bildbevis i bloggen nu... men jag tror minsann att vi missade dig, vännen?
Eller så var du in när jag var och åt lite lunch...
Nåväl, det var inte en så riktigt bra dag... men men ...
Det kommer nya, BRA dagar!! =)
Tur det !!
Kram o Hej!!

Jane Hagström sa...

Sara! Neeej, den har jag finansierat själv:-)) hi hi

Ingrid! Har spanat in din blogg! Åh, you look nice:-))

Klart det kommer bra dagar!!!

KRAM