fredag 1 januari 2010

God morgon 2010!

Nyvaken på ett nytt år!

Hoppas ni alla hade en trevlig kväll. Själv njöt vi av underbart god mat och trevliga vänner. Troddde magen skulle spricka tillslut av allt intag:-) Men vi skakade ned oxfilén lite innan tolvslaget av lite tävling i Singstar! Kvällen bjöd också oss på en massa känslostormar av trevliga nyheter så jag skulle smälla av!! Jag kan nu defenitivt avslöja att 2010 kommer bli ett himla skojigt och händelserikt år!!! Jag är sååååå glaaaaad!

Men nu sitter jag här, nyvaken av grannens himla körande av snöslungan:-( Det slår aldrig fel!! Alltid när man kan ha lite sovmorgon sätter de fart på den där dj**la maskinen och lika dant är det på sommaren, fast då är det gräsklipparen som går igång. Har de ingen förståelse för att folk vill ha sovmorgon???!!!! Ghaaa, vad irriterad jag blir.

Men nu dumpar vi irritationen på den snöslungaren och grannen som inte visar respekt. Det är bättre att lägga energin på något trevligare och det skall jag göra nu....

Det blir en mysig fruskost med min fina familj! Sedan skall vi skjutsa hundarna till Jockes bror som skall ta med sig hundarna på en härlig skogstur...

Gott Nytt!

Inga kommentarer: