fredag 15 januari 2010

Fredá!


Snart är denna vecka till ända...
Vaknade så himla tidigt nu i morse, låg och vände och vred på mig ett bra tag innan jag faktiskt lyckades intala mig själv att jag inte kommer att somna om. Det enda man tänker på är att "Nej, Jane. Klockan är bara 05:05 och det är inte dags än att gå upp..."

Är ju den tjejen som i normala fall sover väldigt bra så det är ovant att vakna denna tid på dygnet. Men nu fick jag ju en del gjort i alla fall. Har hunnit gjort iordning lite bilder som jag skulle ha gjort för ett tag sedan, hunnit blogga, kolla min facebook, mail och snart ätit frukost.

Inte så tokigt va?

Visst var bilden skojjig? Den speglar mig ganska bra idag. Känner mig lite spretig. längtar tills mitt inbokade frisörbesök så jag får fixa till mina spröt:-) Ni vet ju hur det är när man har bokat en tid.. helst skulle det ha varit igår:-)) Är också såklart lite trött, men väldigt glá!

Hoppas att ni får en bra dá!

Inga kommentarer: