lördag 23 januari 2010

Fotografering!

God Lördá!

Vi (jag & Meja) har för första gången på år och dagar (känns det som) haft en skön sovmorgon. Vi fick sova ända tills klockan visade 8:30!!!!! Nästan rekord vill jag lova. Hur skönt som helst, det behövde jag verkligen.

Har plockat undan lite och duschat mina fina orkideér och nu snart skall vi klä på oss för vi får besök av en god vän. Vi skall fotografera hennes hund i hopp om att få ett bra kort. Det brukar ju inte vara så lätt att fota när man vill ha bra kort, så jag hoppas att han vill posera lite för mig idag:-))

Jag lovar att delge några av korten lite senare:-))

Nu måste jag fortsätta!

2 kommentarer:

AM sa...

Ska bli kul att se. ha en härlig lördag nu med vännen o vovvarna!! //Kram AM

Anonym sa...

Jag skulle också vilja anlita dig som fotograf för lite bilder på min röda skönhet. Ersättning utlovas i valfritt antal M&M-påsar ; )

Kram
Michelle