onsdag 13 januari 2010

Extra jobb

"Ulla Bella Susannes Sekreterare"

Ja, så kan man kalla mig i någon vecka framöver.

Varför? Frågar ni er då och jo det är så att jag hjälper "Bonde"-Susanne " med lite data som blogg och hemsida. Det har jag gjort ett tag men nu när hon har åkt till Argentina har jag fått det stora förtroendet att ta hand om bloggen på bästa sätt. Kika gärna in här:
www.metrobloggen.se/susannebrannemo

Jag har ockå alldeles nyss fått ett sms av Susanne och hon har mellanlandat i San Paulo, Brasilien. Allt har gått bra och de är nu på väg mot Buenos Aires. Jag kommer med ett nytt inlägg från Susanne på hennes blogg om ett tag:-))

Annars då?

Jo, jag har en sådan härlig feeling idag. Svävar liksom på rosa moln..


Tror att det är min "lill Rós" som är anledningen. Känns spännande och lite som att "kasta sig ut" men det skall bli otroligt roligt och spännande att följa hennes utveckling. Jag har längtat i många år på att få äga häst igen och äntligen gör jag det!!

Hon kommer att gå kvar med sin mamma tills i början på maj då hon kommer att flytta med stora flocken till Eskilstuna där hon kommer gå på ett stort sommarbete på ca 30ha med många liksasinnade härliga islandshästar. Att de får växa upp i flock gör att hästarna lär sig att bete sig som hästar och de får även chans att bygga upp sin kropp på ett vettigt sätt. Att ha dem på lösdrift/tillväxt är bara nyttigt både psykiskt & fysiskt.

Men nu näst får jag vänta till v. 6 för att hälsa på henne. Då skall det skrivas papper mm. Längtar:-)

Nej, nu kommer nästa hund! Måste kila!

Kram Jane

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej svejs! Har sträckläst din blogg(på min lediga dag)=( borde städat! Kan bara konstatera att en blogg till att läsa med nöje. Islandshästar är nog det närmaste jag skulle komma en häst. Dom ser så ärliga ut!
Stor kram och tack, din blogg roade mig mycket.

Jane Hagström sa...

Hej! Åh, tack så mycket för att du gillar min blogg! Du är sååå välkommen tillbaka:-)

På tal om städning... jag skulle också behöva ta ett varv med snabeldragaren och skurmoppen med va 17, det hinns med tids nog:)

Kram tillbaka! Jane

Anonym sa...

Usch, va jag var hemlighetsfull=( inte alls min mening.

Ika som lämnade ett tassavtryck

Dernole sa...

Hej hopp i galopp, jag är super glad för din skull. Hon kommer bli en underbar lite sötnos.
Stora kramen :)