lördag 9 januari 2010

Dreams:-)

Skall gå till sängs nu och drömma mig bort....


För i morgon bitti far jag till Örebrotrakten för att kollaIslandshästar!! Skall bli jätteskoj och jag är full av förväntan. Är så himmelens nyfiken på vad som finns.. kanske hittar jag min vän där?

Men tyvärr så måste jag åka själv. Min vän som skulle följa med mig är sjuk och det är tyvärr min kära man också. Men som tur är skall jag möta upp en annan bekant som jag skall ta sällskap med när vi kommer fram, så helt själv blir jag ju inte:-)

Skall också ladda batterierna i kamerorna så jag kan få massor av bilder att studera när jag kommer hem. Tanken slår dock mig.. hur skall jag hålla isär dem? Alltså hästarna.. in genom ena örat och ut genom andra:) Måste kanske ta med en anteckningsbok också. Mycket med det här vet ni, och jag måste ju komma ihåg allt.. åtminstone vill jag komma ihåg allt:) :)


God natt mina vänner och dröm söta drömmar!

- Det skall jag göra
!

Inga kommentarer: