tisdag 5 januari 2010

Brrrr

Satan i gatan så kallt det är!

Nä, nu skall jag tända brasan och göra mig en varm kopp kaffe tror jag. Har nyss kommit in från gården för jag har tränat småhundarna på duva. Men attsiken vad kallt det blev... även de stora hundarna blev trebenta efter ett tag :) :)


Det blir då inte mycket utevistelese idag så det blir till att hitta på något inne istället. Slutade också vid lunchtid idag så helt splötsligt fick jag massor av tid över! Inte varje dag man får det heller oftast är ju kalendern fullspäckad! Och dessutom är jag ledig i morgon.. nästan förutom att jag skall hjälpa en god vän med lite datajobb, hemsida och blogg. Men det blir bara skoj, vi kan nog tala så det räcker för två :-)

Nej, nu skall jag visa mannen jackan jag köpte till honom på Stadium alldeles nyss:-) Sprang förbi där när jag slutade jobbet eftersom jag hade ett annat ärende där. Hoppas han gillar den!

Ha en skön eftermiddag och håll brasan tänd i kaminen för nu blir det kallt!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Fleecesockorna är toppen!! Tellus har inga problem alls att vara ute nu, jag tycker det är i kallaste laget ; )

Kram
Michelle

Jane Hagström sa...

Hej Michelle!

Så bra att Pöjken gillade dem:-) Jag sa ju att de var kanon!!!!

KRAMEN

Anonym sa...

Gillar dom gör han inte... Du ska se honom innan vi kommer ut, för då bryr han sig inte om dom. Inne försöker han skaka av sig dom, kliver runt med höga kliv och ser jätterolig ut : ))

Storkramen tillbaka!

Ingrid sa...

Brrrr.... som sagt -35.4 idag.... Våra bilar har sagt upp sig!

VARM KRAAAAM

Jane Hagström sa...

Ingrid!
Åh, nej så tråkigt. Jag vet precis hur det är att inga bilar ha...

Varm kram tillbax:-)