lördag 16 januari 2010

Bra inlägg...


Måste bara be er läsa min väns blogg - Till De Mina, I Mitt Hjärta...

Hennes senaste inlägg (Ica kortet 20 år!) om otacksamma och giriga människor... så bra skrivet. Tänk hur en del människor beter sig. Ja, tamejtusan så slutar man inte att förvåna sig....

Och ja, det var hon som var "Det levande ICA KORTET" Men tyvärr så blev min dag lite pressad på tid då vi blev bortbjudna på lite eftermiddagsfika hos några bekanta. Jocke jobbar dessutom natt och eftersom det är lördag börjar de tidigare, så tyvärr hann jag inte besöka "Ica Kortet".

Men vill ni se bildbevis på det så besök bloggen jag nämnde ovan!

"Människor är som viner; med åren blir de dåliga surare och de goda bättre!

4 kommentarer:

Browneyedgirl sa...

Godmorgon =)
Lämnar en lite hälsning om en fin söndag...

Jane Hagström sa...

Hej! Tack för det. Känner mig dock lite mosig.. Har lite ont i halsen och är lite snuvig men det skall nog bli bra ändå:-) Idag blir det skridskor med lilltjejen så det skall bli skoj!
Önskar dig också en fin söndag!

JANE

Ingrid sa...

Ja du, Jane,, vad ska man säga?
TACK för att du skrev det här inlägget!!! =)
Så Glad att Du förstår vad jag genomgick...
En sak är klar....
Mitt mål är detsamma som ditt.. att ta mig därifrån.. förr eller senare... för ingen växer på ett såndant ställe.. det blir snarare bakvänd effekt!!

Tack för att Du finns och skriver så bra!!
Ingrid

Jane Hagström sa...

Ja du Ingrid.. vad skall man säga?

Anledningen att jag kunde ta mig därifrån var att jag blev gravid med Meja.. och förstod att det inte skulle gå att jobba så oregelbundna tider när man fick barn eftersom Jocke går skift. Hade jag stannat kvar så hade Meja varit tvungen att "växa upp" på nattdagis och det var inget alternativ...

Men en dag så hittar du också en annan väg! Skoj att du gillar min blogg... och vet du vad? Jag gillar din:-))