lördag 26 december 2009

Två av mina kära...

älsklingar!

Kan inte fatta att tiden går så fort. Min kära Darling är snart 3 år! och Píka bara växer och växer och man inser att nu snart är valptiden förbi....Vad har tiden tagit vägen egentligen??? Men jag tycker faktiskt att det är ganska skönt när de har växt till sig lite. Det är lite lättare då man inte behöver tänka på rumsrenheten och all mat en valp skall ha hela tiden.. och Darling som nu är tre vet vad vi har för regler, det enda är att man bör påminna om dem ibland och det kan ju ju inte påstå är jobbigt. Aska då som är 7? Ja, hon "sköter sig själv:-)"

Men just nu går vi och väntar på att få åka lite skidor, men innan vi kan göra det måste vi få komma till veterinären med Darling. Måste göra en check på henne eftersom jag misstänker att hon har ont i kroppen och jag misstänker att det sitter i ryggen! Vågar nästan inte tänka tanken på att någon skulle var tokigt. Hade ju Geisha med ryggproblem och ett liv utan jakt och med piller är inget jag vill gå igenom igen..

Hon gjorde tydligen illa sig i skogen när vi var på semester..Så innan vårträningen sätter fart måste jag veta att allt är som det ska. Peppar, peppar är det bara jag som dillar och de senaste dagarna har hon varit OK, men jag MÅSTE VETA. Så håll tummarna att hon är OK.... har tid på tisdag eftermiddag.


Darling, hemma på gården 2 år och 9 månader:-)


Har ju även lilla Píka som är min lilla underbara Aska upp i dagen på en del plan. Det är så roligt att se vad som kommer igen hos våra hundar. Det är ju det som är spännde med avel.

Vi har börjar träna lite mer på "allvar" nu och det går som en dans. Hon är lättlärd och positiv till allt, skall verkligen bli superkul att se hur hon kommer att utvecklas:-)


Píka, snart 6 månder gammal:-)

Inga kommentarer: