onsdag 23 december 2009

Tiden bara rinner iväg...

och jag känner mig lite stressad!

Dagen började så bra, stack till Ica för att handla, åkte förbi Granngården för att köpa hundmat och slank in på Kupolen för att köpa strumpor till mig själv.. var klar kl. 10:40! Kändes kanon, men när jag kom hem såg jag att min hårfön har lagt av efter 10 trogna år, måste ha en ny...... Jocke var även han tvungen att hämta skridskor till Meja på Intersport som de hade lagt undan... phu, vi fick ut en vända till.

Trodde då att vi var klara för dagen när vi kommit hem, men icke sa Nicke.. Meja pillade sönder vår julgransbelysning på en gång så nu står vi utan!!! Man blir gaaaaaaaaaalen. Vägrar lyssna och är allmänt irriterande, dessutom skitsur för allt. Oj, vad kul det skall bli med jul....
Så, nu sitter jag här och bloggar och försöker samla mig för att inte bli mer irriterad över situationen. Jocke den stackarn fick ta bilen och försöka leta redan på en ny julgransbelysning... hittar han en skall han få en STOR kram av mig..

Måste vara något mystiskt med 10 år.. först hårfönen sedan belysningen... hoppas det inte blir något mer nu..

Inga kommentarer: