söndag 13 december 2009

Snart jul

3:e advent...Kan inte förstå att tiden går så fort. Idag är det 3:e advent och lucia. Har egentligen inte den rätta julstämningen för att pynta hemma och göra julfint. Skulle önska lite snö så det blev lite mer stämning. Mycket borde jag gjort vid det här laget.. satt upp ljusslingorna, hängt julgardinen i köket, fixat julkärven till fåglarna...

Är det fler som känner som jag?

1 kommentar:

Ingrid sa...

Nej jag håller med jane... tiden bara rinner iväg så man blir mörkrädd... har så mycket jag skulle gjort innan jul, och nu är jag bara liggandes... bläää...
men har jag tur kanske jag frå vara frisk UNDER jul om inte annat... kanske resten av familjen ligger sjka då istället...

har ni fått hållt er friska ni ?
Fian semesterbilder du la ut föresten, vet inte om jag kommenterade det.. är så borta i skallen!!

Kram på dig!