fredag 11 december 2009

Skön helg väntar

Vi skall fira min "leasing far" på Åkerblads hotell i helgen!

Vi alla barn med familjer har blivit bjudna av min mamma och man till Åkerblads hotell som ligger i Tällberg i helgen. Vi skall vara där före 15 i morgon för att gå en byvandring med guide (tror jag) och sedan väntar varm scones och dryck inomhus i värmen. Senare på kvällen skall vi inta en härlig middag tillsammans för att gratta Uffe som fyller år.

Framsidan av hotellet

Eftersom det också är luciatider så tror jag vi har turen att bli uppvaktade av lite fin julsång av ett fint luciafirande. Skall bli trevligt för jag själv kommer inte ihåg senast jag tittade på ett luciatåg. Den tiden man fortfarande gick i skolan var jag själv med och gick luciatåget, gillar att sjunga faktiskt. Nu för tiden blir det inte mycket sång annat än när man poppar i bilen eller övar sånger med Meja.

Kanske blir det också tid över för att besöka hotellets relaxavdelning som inte ser helt fel ut. Ska i all fall se till att inte glömma mina badkläder:-)


Fint:-)


Men innnan resan till Tällberg väntar ett härligt fredagspass på jobbet. Många har redan börjat ladda inför julen och köper presentkort i massor och det är skoj.

Ha en skön fredag! KRAM

Inga kommentarer: