torsdag 10 december 2009

Semesterbilder

Några bilder från Bahía Feliz

Äntligen kan jag bjuda på lite bilder. Jag har många att gå igenom så det lär ta ett tag, men här bjuder jag på bilder från området där vi bodde. Stället ligger alltså på Gran Canaria, platsen heter Bahía Feliz och vårt hotell Blue Village Orquidea FFFF.

Vi reste med Fritidsresor för oss en välkänd researrangör där vi har varit mycket nöjda förut. Vi valde till All Inclusive vilket var en smart drag för annars skulle det blivit dyrt. Nu kunde vi äta och dricka hur mycket som helst och det fanns massor att välja på. Skönt också att slippa bära med sig plånboken hela tiden. Det enda vi köpte var vatten på flaska på morgonen innan vi la oss vid polen och lite färsk frukt som Meja kunde ha med sig till Bamseklubben.

När vi bokade så kostade All Inclusice 1820:-/pp och Meja 325:- vilken jag inte tyckte var så dyrt. Flera vi träffade där hade fått helt andra priser (dyrare) så det gäller att kolla fler datum på resan för det skiljer en hel del. Det lönar sig jag lovar! Några nyfunna vänner vi träffade där nere hade redan på onsdagen gjort av med 5.000:- svenska kronor på bara småhandel och luncher till barnen. Då hade de även frukost och kvällsbuffén med i resan! Själva räknade vi ut att vi gjorde av med ca 1.500:- på en hel vecka! Inklusive fikat och godiset på Arlanda!

Här kommer lite "områdesbilder", fler bilder kommer när jag får tid:-)


På flyget en tidig lördagsmorgon:-) Häftigt va?

Hotellet framifrån


Härligt poolområde som bestod av tre fina pooler
- Något för Alla!

Söder

Norr

Eftermiddags sol

Många småpapegojor underhöll i palmerna,
ni skulle hör tjattret!

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh det ser härligt ut! Något att se fram emot alltså!! ;) Kram Petra.