lördag 19 december 2009

Pysseldag

Nu skall det sista göras!

Idag har jag lite ditt och datt att göra. Det skall tvättas, plockas undan, hänga en gardin som jag fått av min mor, handla och ev. bakas. Vill gärna att allt skall vara klart innan det blir jul, tänker INTE stressa för det är bland det värsta jag vet. Man blir ju på sådant dåligt humör då...

Men just nu sitter jag och väntar på att kaffet skall bli klart så jag får äta lite frukost och Meja sitter och tittar på julkalendern - Supersnälla Silversara, hundarna myser intill varandra och brasan är tänd:-) - Vad mer kan man begära??


Bara 5 dagar kvar till jul...

1 kommentar:

Ingrid sa...

Å vilken härlig förklaring på dagen! Vem som heslt blev väl lugn bara av att läsa dina tankar !
Jag hoppas innerligt att jag kan ta det lika lugnt nu till jul, men risken finns väl att tempot går up till den 23:e sen brukar det ge med sig mot kvällningen för att man inser att det man hunnit har man hunnit och resten blev kvar =)

GOD JUL JANE till Dig o Din famlj =)
Kram Ingrid