lördag 19 december 2009

Pyntning


Pågår... Nu har jag fått upp gardinen jag fått av min mor, visst är den fin? Har också hunnit med några tvättar och nu väntar garderoben för de kläder som är tvättade vilket jag tycker är skittråkigt men ett nödvändigt ont. Vad har ni för er idag?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du gör så fint hemma när jag är på jobbet älskling !

Ingrid sa...

Jättefint blev det, vilket kalasfin gardin!!
Här hemma har det pyntats jul, bakat pepparkakor och bara myst.. ledig helg!!! =)

Anonym sa...

Ja Jocke,,, det e tur du har Jane..
Mina barn kollade på era semesterbilder,,, Båda skrek.... Där e roliga Jocke när dom såg dig.... Filip försöker ofta härma dig- jag brukar vika mig av skratt.. Tänk vilken lycka det är med dessa barn. Kram Örnarna från götet

Nina K sa...

Oj vilken fin gardin!!! Vart finns den att köpa???