onsdag 23 december 2009

På väg...

till Ica Maxi!

Idag på morgonen tänker jag fara till Maxi och handla lite till helgen. Vi har ju turen att inte behöva köpa en massa mat hem eftersom vi kommer äta borta i några dagar:-) Men nu till jul vill man ju ha lite i skafferiet utifall man bli sugen....


Sedan är det uppesittarkväll idag och då brukar vi äta julskinka, dricka julmust, beundra den nyklädda granen och slå in alla klappar. Tycker uppesittarkvällen är jättemysig och jag är så glad för att även Jocke är ledig.


Jag har också några småsaker jag måste inhandla men eftersom jag vet vad jag skall ha så är det inte så svårt. Strumpor till mig och ett presentkort till min kära mormor som fyller år på juldagen. Synd bara att jag måste ut och trängas med alla andra som i panik måste hitta julklappar...

Snart, snart har vi också julefrid i vårt hus...:-)

Inga kommentarer: