torsdag 24 december 2009

Mejas julnatt!

blir roligare och roligare för varje år...

Som tradition hemma hos oss får Meja sätta upp sin julstrumpa på rummet innan hon går och lägger sig. Tomten brukar komma på natten och lägga ett "morgonpaket" i strumpan.... Så även denna natt!

Jag vaknade vid 00:30 tiden med ett vrål utan dess like! - MAMMA!!!!! Han har varit HÄR!!!! Han har lagt två paket på min hylla, de fick inte plats i strumpan!!!

Själv var jag nyvaken som tusan och undrade vad som hände och klämde ur mig: - Ja, Meja han har varit här tidigt inatt för han har så mycket att göra, han måste ju hinna med alla barn:-)

Det gick en stund sedan kommer Meja intassandes på mitt rum med ögon stora som tefat! Hon lade sig bredvid mig och talade och talade så jag trodde vi aldrig skulle somna om. Många frågor blir det... men så underbart!

Tänk, vad julen är underbar för dessa barn. Sådan spänning och mystik och en förväntan som knappast kan beskrivas i ord. Jag kommer själv ihåg mina känslor för julen, tomten, spänningen och det som hörde till.... Nu njuter jag bara av att få uppleva det igen, den här gången med min underbara dotter Meja.

Inga kommentarer: