tisdag 8 december 2009

Julbord

Nu är det jul igen...

Snart skall vi iväg på julbord med jobbet. I år skall julbordet intas på Haganäs, ett jättemysigt ställe som ligger i Ornäs intill Runn. Tidigare år har vi ätit på Toppstugan i Romme, men nu ville vi prova något annat.

Fick sluta kl. 16 för "Chefen" (min mor) idag så jag hinner även med en sväng ned på stan och inhandla lite prylar man aldrig har tid för annars. Ha det så bra, det skall jag!

Bilderna är hämtade från http://www.haganas.com/Mumma:-))

Kan inte förstå att julen är i antågande, kan ni?

1 kommentar:

Ingrid sa...

Neej, hur mycket jag än försöker få in det i skallen funkar det inte,,, men det är väl mycket för hur det ser ut ute...
Vi har också varit uppe på toppstugan i Romme de senaste åren med Ica,, men nu sist hade vi en egen julfest på jobbet... Alltid lika gott med julmat, och jag förstår varje år varför man blir så trött på den !! =)
Hoppas att ni får det jättetrevligt!!!
kraaam Ingrid