tisdag 29 december 2009

Hoppas på en bättre...

dag idag!

Det blev inget bloggande igår, för det första så hann jag inte och för det andra så var jag inte på humör på kvälls sidan då Meja suger musten ur mig när hon är sur som ättika!

Hon sätter sig emot ALLT just nu. Man kan inte säga någonting, då biter hon ihop, surar och gör vackra miner till en så man håller på att gå upp i taket! Men där emellan kan hon vara hur snäll som helst... säger förlåt tills nästa motgång kommer... hoppas verkligen att hennes (vad det nu är?) surighet går över snart. För det tar verkligen musten ur en.

Sedan var det också några små andra saker som gjorde att mitt humör inte var det bästa igår.... men dessa saker tänker jag hålla för mig sjäv.. det är bäst så.

Är också lite orolig för mitt veterinärbesök med Darling idag. Hoppas verkligen att hon är ok och att vi kan fortsätta träningen inför våren. Dock har jag faktiskt inte sett några tecken de senaste dagarna att hon skulle ha ont, men det känns bäst att veta till 100%. Jag vet ju hur det var med vår Geisha.
Har bokat tid hos Falu Djursjukhus filial i Borlänge för första gången, så det skall bli intressant hur det går. Min "gamla" veterinär sålde praktiken för en tid sedan och min nuvarande veterinär jag brukar gå hos är lite svår att få tag på så därför blev det Borlänge. Men veterinär som veterinär, de skall väl kunna sin sak.....


Jag lovar att berätta hur det går... håll tummarna för oss och att vi får en bättre dag idag!
4 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas jag skiner upp din tillvaro......Pusselipuss.

Jocke

Ingrid sa...

Jag håller tummar o tår för er! Veeet hur påfrestande det är med sura döttrar.... hrkl... Det är DÅ man inte vill höra att dem brås på mamma ;-) hehe

kram på dig i kylan!

Anonym sa...

Jag och Tellus håller tummar och tassar och hoppas att allt går bra i dag. Lycka till!!

Stoooor kram från mig och slafsiga pussar till er alla från Tellus

Jane Hagström sa...

Jocke! Klart att du skiner upp min dag! Puss på dig tillbaka!