tisdag 29 december 2009

Glädje i huset

Efter regn kommer sol - Efter gråt kommer skratt - Efter mörker kommer ljus...

Hurra vilken bra eftermiddag & kväll jag har haft!

Först en otrolig lättnad och glädje efter veterinärbesöket där vi fick veta att vår käre Darling är frisk och kry. Klart hon kan ha någon form av sträckning, ömmhet efter något hon gjort men nu VET jag att hon är bra i ryggen och inte har någon skada.

Sedan Meja som har varit på sådant bra humör sedan jag hämtade henne efter jobbet hos hennes kusin. Inga sura miner, inget tjaft och gnäll. Hurra vad jag blir glad. Tänk att allt blir så mycket bättre när man är sams:-)

Så efter kvällsmaten satte vi oss tillsammans och ritade. Meja har tjatat många dagar på att vi skall rita, så ikväll fattade vi pennorna och skapade lite.... Jag gjorde en "gnutt" och Meja gjorde även hon en "gnutt"...


Min Gnutt är på väg på kalas... på vägen träffar han masken "Randis" och "Ugglis" som lurar i trädet. Han har med sig en bukett blommor och tre ballonger som han skall ge till sin kompis....

...som bor i det STORA gula huset där kalaset skall äga rum:-) Visst är den söt?

Vi hade så mysigt när vi satt och ritade. Fantasin skenade iväg när vi berättade sagan om de båda Gnuttarna som skulle på kalas.

Jag ler, hjärtat ler och man blir bara så glad!Inga kommentarer: