måndag 21 december 2009

Fy bubblan...

vad jag mådde kasst igår kvälls...


Vad det berodde på?
Det vet inte jag heller. Allt var bra när jag var uppe. Skulle lagt mig när jag tänkte gå och lägga mig, typ runt 21:30. MEN som alltid måste man kolla om man fått något på datorn och då råkade jag bli fast i en chat med en kompis typ i 45 minuter!!! Vi hade liksom lite att "snacka om":-)

Allt började när jag la mig i sängen.. världens illamående, en mage som bubblade till 1000 och jättesvårt att sova... det enda jag tänkte på var att "nu får jag magsjuka". Det är många som har det nu, lagomt till jul och det vill jag INTE ha. Det är då absolut det värsta jag vet! BLÄ!!!

Men nu mår jag hyffsat och skall till jobbet, vi har mycket att göra den här veckan så jag behövs verkligen. Håll tummarna att jag klarar mig från att bli dålig!

Kram från en trött Jane:-)

4 kommentarer:

Ingrid sa...

Åh stackare... Hoppas att det ger med sig och att det "bara" var det där illamåendet... mitt "skit" som jga åkte på började med just illamående, så jag trodde att jag var magsjuk men sen övergick det till feber och allt som blev ...

Massa kramar och håller tummarna för att du inte blir sjuk under jul!! KRAAAAAM

Sara sa...

JA FY FÖR MAGSJUKA ,, JAG VAKNADE I ONSDAGS VÄLDIGT ILLAMÅENDE , MEN DE BLEV INGET MER..
HOPPAS DU KLARAR DIG ..

Carolina sa...

Håller tummarna! Att vara magsjuk är ingen höjdare! Jag mådde lite kasst igår, men idag är jag på topp igen! Skönt. Hoppas du också mår bättre!
Kram

Jane Hagström sa...

Tack vad ni är snälla som tänker på mig...
Ja, nu mår jag bättre. Har faktiskt petat i mig mors matlåda som jag fick till lunch så det känns toppen!

Man vill ju inte vara sjuk i jul!
Kram på er!