fredag 18 december 2009

Förberedelser


Här på mitt jobb förbereder vi alla julklappar inför nästa vecka. Vi brukar ha fullt upp med att slå in alla presentkort som går åt i juletider. Har själv gjort klart mina julklappar för i år, vilket är rekord för mig då jag annars är ute i sista stund. Känns så skönt. Så nu undrar jag hur ni ligger till med er julhandel?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jo tack ligger allt bra till här med,, har några små paket kvar som vi brukar "spela" om.. Jonas fick sin paket lite tidigare,,, hehe fixade igenom hans bil på besiktningen idag. Hur det nu gick till ?????
Barn o kusiner e helt klara. Pappa måste jag ha en grej till till.. sen så.......
Men visst e det en skön känsla,,
kram Malin

Jane Hagström sa...

HEJ Malin!
Åh, då måste Jonas ha blivit glad! Det är alltid ett orosmoment den där jäkl... besikningen.

Kram på dig!