onsdag 16 december 2009

Flitig..

som en myra!
Känner jag mig idag. Har klippt 4 hundar (skulle klippa 5 men en matte hade blivit sjuk), fotat mina hundar för julkort, tvättat, fixat bokföringen, och bloggat:-)

Det har varit en dag då allt flytit på bra och då blir man på sådant bra humör. Även fast en utav mina hundkunder hade med sig löss! vilket resulterar i tvätt av arbetskläder och städning av trim. Men va 17 det är ju jul så vad gör det?
Jag och matten till denna hunden hade lite flyt idag ang. lössen. för egentligen skulle jag ha haft en hund efter den men hon blev sjuk så då hade jag tid över och hjälpte min kund att bada hunden i ohyreschampo så slapp hon göra det själv. Hon hade ganska mycket löss så det var nog bra att få bort många av dem innan hon kom hem igen. Skoj att kunna ställa upp ibland:-)

Fick också två fina överraskningar av mina kunder idag. En god chokladask och en bukett tulpaner för mitt arbete med deras hundar! Man blir så glad när de visar uppskattning för mitt arbete med deras 4-benta vänner.

Så summan av denna dag är att det har varit en BRA dag fast det gått i ett idag så nu skall det bli skönt att äntligen slå sig till ro i soffan och glo på lite TV!
Kram från "glada myran"

1 kommentar:

Ingrid sa...

Men va härligt att läsa om din dag, och om uppskattningen =)
Det är du då värd !!!
Ha en fortsatt trevlig kväll då , arbetsmyran =)
Kram o Hej
Ingrid