tisdag 22 december 2009

Bestämt vad???

Ska jag avslöja det?

Jo, jag kan berätta lite i alla fall. Efter många år som hundtrimmare har mina drömmar varit att äga ett modernt trim. Ett hus där jag har allt samlat på ett enda ställe och där jag kan klippa/trimma/bada och sälja mina prylar på ett representabelt sätt och kanske ha ett gulligt skyltfönster.... Helt enkelt ett trim där mina kunder tycker jag har det fint och känner - wow!
Även jag vill kunna känna att det känns skoj att "gå till trimmet". I dag har jag ju mitt trim nere i källaren och visst det går, men man skulle gärna önska lite mer ljus.. ett källarfönster släpper ju inte in så mycket:-)

Men vet ni vad??? Nu har jag slutat drömma!!!

Har äntligen skridit till verket och mitt "planeringshjul" har börjat rulla.. yehooo nu är det dags!! Jag har bestämt mig!! Vi skall bygga ett trim!!

Det kommer inte bli ett slott..
och inte heller en koja...
Men ett fint 1 plans hus som är rött med vita knutar!!
Känns så himmelens bra att jag äntligen har bestämt mig. Känns faktiskt som lite "ro" i skälen. Men innan bygget sätter fart är det mycket som skall göras. Planering är A och O och det måste bli ordentligt från början. I mitt första steg som faktiskt är avklarat har vi kollat hur vi skall göra med uppvärmningen. Andra steget är att mäta ut hur stort huset skall bli... och sedan lämna in bygglov. (tur att min far är snickare!)

Men det är nog inga som helst problem. Jag vet att vi har lite "kvar" att utnyttja på vår tomtareal för bygge och sedan har vi ju redan ett hus på den platsen som skall bort så jag är inte orolig. Sedan är det bara en massa detaljer som skall fixas och det tar vi eftersom...


Undrar om mina hundkunder kommer gilla min idé?


Har många planer för framtiden, men det här är ett av dem!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Å vad kul,,Kommer ju bli toppen bra.. Hoppas dom skyndar på med papprena på kommunen bara.. hehe här e dom ju inte jätte snabba av sig.

LYCKA TILL !!!!

Många kramar från Malin

Ingrid sa...

Åh va skoj!!! Vilken underbar dream-come-true =)
ALL lycka till med din planer, jag tror och känner att det kommer att bli alla tiders, du har sån glöd och det riktigt sprider glädje till en när man läser om din framtid =)
KUL!!!
Kramar i mängder =)

Sara sa...

VA KUL =) YOU GO GIRL.. BEHÖVS NÅN MEDHJÄLPARE I TRIMMET HAR SÅ HAR DU MITT NUMMER .. HÄRLIGT JANE SER FRAM EMOT ATT SE ALLT KLART.
KANSKE DU FÅR EN CHOWE SOM FÖRSTA KUND!!
JULKRAM